[quote="positive_energy"]Is there a shortcut for solving this question?

June 25, 1982, fell on a Friday. On which day of the week did June 25, 1987, fall? (Note: 1984 was a leap year.)

A. Sunday

B. Monday

C. Tuesday

D. Wednesday

E. Thursday

365*5+1 = 1826/7 = 260*7+6

F+6=Thursday.

Thus E.

Joanna bought only $0.15 stamps and $0.29 stamps. How many $0.15 stamps did she buy?

(1) She bought $4.40 worth of stamps.

(2) She bought an equal number of $0.15 stamps and $0.29 stamps.

S1. 0.15A+0.29B = 4.4

=> 15A=440-29B

Candidate for B is multiple of 5.

plug in 5,10,15

29*5=145

29*10=290

29*15=435

Thus B=10, A=10 : sufficient.

S2. 0.15A+0.29A = ?

insuff.

A it is.

_________________

The only thing that matters is what you believe.