gluon wrote:

Joanna bought only $0.15 stamps and $0.29 stamps. How many $0.15 stamps did she buy?

(1) She bought $4.40 worth of stamps.

(2) She bought an equal number of $0.15 stamps and $0.29 stamps.

S1)

$4.40--> 440 We know that 15(x) +29(y)=440. Since 440 has a 0 on the end of it we have to have 29(y) equal to a number that will give us 0 on the end. Since the other number is 15 we must multiply 29 by a number that will give us a 0 as the units digit.

29*10=290. 15*10=150 150+290=440. The only number that satisfys this condition for 29 is 10. Since 20*29 is too great.

Suff.

S2)

This has to be insuff. Ok so the number is equal... so what... we aren't given any constraints as in S1. I really don't see how this can be suff since we can have an infinite number of values.

Could have 5 stamps of .15 thus 5 stamps of .29. could have 15 stamps of .15 thus 15 of .29. These give us different values.

Gluon wut do u have as the OA?