Check GMAT Club Decision Tracker for the Latest School Decision Releases https://gmatclub.com/AppTrack

 It is currently 24 May 2017, 09:37

### GMAT Club Daily Prep

#### Thank you for using the timer - this advanced tool can estimate your performance and suggest more practice questions. We have subscribed you to Daily Prep Questions via email.

Customized
for You

we will pick new questions that match your level based on your Timer History

Track

every week, we’ll send you an estimated GMAT score based on your performance

Practice
Pays

we will pick new questions that match your level based on your Timer History

# Events & Promotions

###### Events & Promotions in June
Open Detailed Calendar

# Marketing survey

Author Message
Manager
Joined: 01 May 2008
Posts: 111
Location: São Paulo
Followers: 1

Kudos [?]: 7 [0], given: 0

### Show Tags

10 May 2008, 10:20
This topic is locked. If you want to discuss this question please re-post it in the respective forum.

Can anyone help me with this question?
Attachments

Doc3.doc [62.5 KiB]

Manager
Joined: 27 Jun 2007
Posts: 199
Followers: 3

Kudos [?]: 45 [0], given: 0

### Show Tags

10 May 2008, 11:03
I will take a shot.

Here's the question:
Attachments

doc3.JPG [ 38.5 KiB | Viewed 782 times ]

Senior Manager
Joined: 20 Feb 2008
Posts: 295
Location: Bangalore, India
Schools: R1:Cornell, Yale, NYU. R2: Haas, MIT, Ross
Followers: 4

Kudos [?]: 45 [0], given: 0

### Show Tags

10 May 2008, 11:04
Hi, I would go with answer C 30%

Ppl using only A = 400-(125+75+125)=75

Ppl using only B = 400-(125+75+100)=100

Ppl using A and B but not C= 125

% Result = (Ppl using A,B and both A and B but not C/ Total number of ppl surveyed )*100

= 75+100+125/1000 *100
= 300/1000 *100 =30%
Manager
Joined: 27 Jun 2007
Posts: 199
Followers: 3

Kudos [?]: 45 [0], given: 0

### Show Tags

10 May 2008, 11:08
You know that A = 400

You know that B = 400

You do not want anything associated with C.

So...

A = 400 - 125 - 75 -125 (I am trying to find only those that are in A only)

A = 400 - 325 = 75

B = 400 - 125 - 75 -100 (I am trying to find only those that are in B only)

B = 400 - 300 = 100

So...

A + B = 75 + 100 = 175

You can also add in those that use products A & B together, and by the circles that number is 125 (A U B)

So....

175 + 125 = 300

There were 1,000 people surveyed. 300 / 1,000 = 30%

I choose C.
Manager
Joined: 01 May 2008
Posts: 111
Location: São Paulo
Followers: 1

Kudos [?]: 7 [0], given: 0

### Show Tags

11 May 2008, 15:38
You are right!
OA is 30%
Re: Marketing survey   [#permalink] 11 May 2008, 15:38
Display posts from previous: Sort by