Given : If a man earns $200 for his first 40 hours of work in a week (Per Hour Earning = 200 / 40 = $5)
He is then paid one-and-one-half times his regular hourly rate for any additional hours,
Question: how many hours must he work to make $230 in a week?
The question asks How many hours NOT how any additional hours, so
From $230 target he earns $200 for his first 40hours; remaining $30 (230-200 = 30) can be earned in
$30 /($5 * 1.5) = 4 Additional Hours
Totally 40+4 = 44 hours
Answer Option D is Correct.!
_________________