GMAT Changed on April 16th - Read about the latest changes here

It is currently 25 May 2018, 02:10

Close

GMAT Club Daily Prep

Thank you for using the timer - this advanced tool can estimate your performance and suggest more practice questions. We have subscribed you to Daily Prep Questions via email.

Customized
for You

we will pick new questions that match your level based on your Timer History

Track
Your Progress

every week, we’ll send you an estimated GMAT score based on your performance

Practice
Pays

we will pick new questions that match your level based on your Timer History

Not interested in getting valuable practice questions and articles delivered to your email? No problem, unsubscribe here.

Close

Request Expert Reply

Confirm Cancel

Events & Promotions

Events & Promotions in June
Open Detailed Calendar

bug in GMATCLUB test GUI

  new topic post reply Question banks Downloads My Bookmarks Reviews Important topics  
Author Message
1 KUDOS received
NUS Thread Master
User avatar
Affiliations: Oracle certified java programmer , adobe certified developer
Joined: 14 Jul 2013
Posts: 96
GMAT Date: 02-12-2015
GPA: 3.87
WE: Programming (Telecommunications)
bug in GMATCLUB test GUI [#permalink]

Show Tags

New post 19 Dec 2014, 21:29
1
This post received
KUDOS
Hi BB,

I recently purchased a dell inspiron 15 , 5000 series with windows 8 pre installed.When i started a gmatclub test i cannot read the full length questions, because the rightest side of the application was out of the screen. I think you need to test it again.

Let me know if you need any of my help.
_________________

IF IT IS TO BE , IT IS UP TO ME

Expert Post
Founder
Founder
User avatar
V
Joined: 04 Dec 2002
Posts: 16886
Location: United States (WA)
GMAT 1: 750 Q49 V42
GMAT ToolKit User CAT Tests
bug in GMATCLUB test GUI [#permalink]

Show Tags

New post 20 Dec 2014, 00:31
navaljoshi wrote:
Hi BB,

I recently purchased a dell inspiron 15 , 5000 series with windows 8 pre installed.When i started a gmatclub test i cannot read the full length questions, because the rightest side of the application was out of the screen. I think you need to test it again.

Let me know if you need any of my help.



Thank you!!!
We will test it out.
This is the FIRST notice about it.... do you know what your resolution is? Has to be less than 1000 px?
Are you able to run GMAT Prep? you can also post a screenshot if that's easier and we'll get it addressed in a few days.

BB.
Attachments

2014-12-19_2332.png
2014-12-19_2332.png [ 45.24 KiB | Viewed 1339 times ]


_________________

Founder of GMAT Club

Just starting out with GMAT? Start here... or use our Daily Study Plan


Co-author of the GMAT Club tests

1 KUDOS received
NUS Thread Master
User avatar
Affiliations: Oracle certified java programmer , adobe certified developer
Joined: 14 Jul 2013
Posts: 96
GMAT Date: 02-12-2015
GPA: 3.87
WE: Programming (Telecommunications)
Re: bug in GMATCLUB test GUI [#permalink]

Show Tags

New post 20 Dec 2014, 05:12
1
This post received
KUDOS
bb wrote:
navaljoshi wrote:
Hi BB,

I recently purchased a dell inspiron 15 , 5000 series with windows 8 pre installed.When i started a gmatclub test i cannot read the full length questions, because the rightest side of the application was out of the screen. I think you need to test it again.

Let me know if you need any of my help.



Thank you!!!
We will test it out.
This is the FIRST notice about it.... do you know what your resolution is? Has to be less than 1000 px?
Are you able to run GMAT Prep? you can also post a screenshot if that's easier and we'll get it addressed in a few days.

BB.




BB ,
I got the issue, the pixel size was not the default one. I am really sorry for troubling you.
Thanks for your quick assistance.
Appreciated.
_________________

IF IT IS TO BE , IT IS UP TO ME

Expert Post
Founder
Founder
User avatar
V
Joined: 04 Dec 2002
Posts: 16886
Location: United States (WA)
GMAT 1: 750 Q49 V42
GMAT ToolKit User CAT Tests
Re: bug in GMATCLUB test GUI [#permalink]

Show Tags

New post 20 Dec 2014, 21:05
No problem at all - I take all suggestions and reports seriously... sometimes too seriously.
Either way, never heard of this issue and appreciate you reporting it!
_________________

Founder of GMAT Club

Just starting out with GMAT? Start here... or use our Daily Study Plan


Co-author of the GMAT Club tests

NUS Thread Master
User avatar
Affiliations: Oracle certified java programmer , adobe certified developer
Joined: 14 Jul 2013
Posts: 96
GMAT Date: 02-12-2015
GPA: 3.87
WE: Programming (Telecommunications)
Re: bug in GMATCLUB test GUI [#permalink]

Show Tags

New post 20 Dec 2014, 22:32
bb wrote:
No problem at all - I take all suggestions and reports seriously... sometimes too seriously.
Either way, never heard of this issue and appreciate you reporting it!



Wow kudos :) , this is my first one and that too from you. Excited , thanks a ton.
_________________

IF IT IS TO BE , IT IS UP TO ME

Re: bug in GMATCLUB test GUI   [#permalink] 20 Dec 2014, 22:32
Display posts from previous: Sort by

bug in GMATCLUB test GUI

  new topic post reply Question banks Downloads My Bookmarks Reviews Important topics  

Moderator: abhimahna



GMAT Club MBA Forum Home| About| Terms and Conditions and Privacy Policy| GMAT Club Rules| Contact| Sitemap

Powered by phpBB © phpBB Group | Emoji artwork provided by EmojiOne

Kindly note that the GMAT® test is a registered trademark of the Graduate Management Admission Council®, and this site has neither been reviewed nor endorsed by GMAC®.