It is currently 21 Oct 2017, 13:15

Close

GMAT Club Daily Prep

Thank you for using the timer - this advanced tool can estimate your performance and suggest more practice questions. We have subscribed you to Daily Prep Questions via email.

Customized
for You

we will pick new questions that match your level based on your Timer History

Track
Your Progress

every week, we’ll send you an estimated GMAT score based on your performance

Practice
Pays

we will pick new questions that match your level based on your Timer History

Not interested in getting valuable practice questions and articles delivered to your email? No problem, unsubscribe here.

Close

Request Expert Reply

Confirm Cancel

Events & Promotions

Events & Promotions in June
Open Detailed Calendar

Help!! Can run Gmat Prep

  new topic post reply Question banks Downloads My Bookmarks Reviews Important topics  
Author Message
TAGS:

Hide Tags

Senior Manager
Senior Manager
User avatar
Joined: 25 Nov 2006
Posts: 333

Kudos [?]: 70 [0], given: 0

Schools: St Gallen, Cambridge, HEC Montreal
Help!! Can run Gmat Prep [#permalink]

Show Tags

New post 07 Aug 2008, 05:21
Hello,

I have installed gmat prep and get this error message:

Image

Does anyone know what to do?

I have installed from the CD. Then uninstalled the program.

I then downloaded grmat prep from mba.com, but I still have the same problem...

:? :? :?

Kudos [?]: 70 [0], given: 0

Senior Manager
Senior Manager
User avatar
Joined: 25 Jul 2007
Posts: 377

Kudos [?]: 38 [0], given: 148

Location: Times Square
Schools: Baruch / Zicklin
Re: Help!! Can run Gmat Prep [#permalink]

Show Tags

New post 07 Aug 2008, 07:47
http://www.java.com/en/download/index.jsp

Update to a newer version of the java client and see if you experience the issue again. The link is above.
- tsd

Kudos [?]: 38 [0], given: 148

Senior Manager
Senior Manager
User avatar
Joined: 25 Nov 2006
Posts: 333

Kudos [?]: 70 [0], given: 0

Schools: St Gallen, Cambridge, HEC Montreal
Re: Help!! Can run Gmat Prep [#permalink]

Show Tags

New post 07 Aug 2008, 10:33
TimeSquareDesi wrote:
http://www.java.com/en/download/index.jsp

Update to a newer version of the java client and see if you experience the issue again. The link is above.
- tsd


Thanks, but that did not work.

I see that the program requires 512m ram and I only have 224. That may be the reason why gmatprep does not work.

Kudos [?]: 70 [0], given: 0

Senior Manager
Senior Manager
avatar
Joined: 07 Jul 2005
Posts: 402

Kudos [?]: 61 [0], given: 0

Re: Help!! Can run Gmat Prep [#permalink]

Show Tags

New post 12 Aug 2008, 12:23
If ram is the problem, I would goto system and increase the virtual memory. Let us know if that works.

Kudos [?]: 61 [0], given: 0

Manager
Manager
avatar
Joined: 11 Apr 2008
Posts: 202

Kudos [?]: 18 [0], given: 1

Re: Help!! Can run Gmat Prep [#permalink]

Show Tags

New post 12 Aug 2008, 16:43
yea, probably 256 RAM is low for GMATprep software. Buy some 512 mb from any store and fix the problem. Or you can do one thing. To know whether the software (or CD) is fine or not, take the CD and try to install it in other computer (one of your friend's) and if it is installed and running OK then probably it is RAM problem.
good luck
_________________

Nobody dies a virgin, life screws us all.

Kudos [?]: 18 [0], given: 1

Re: Help!! Can run Gmat Prep   [#permalink] 12 Aug 2008, 16:43
Display posts from previous: Sort by

Help!! Can run Gmat Prep

  new topic post reply Question banks Downloads My Bookmarks Reviews Important topics  

Moderator: EMPOWERgmatRichC



GMAT Club MBA Forum Home| About| Terms and Conditions| GMAT Club Rules| Contact| Sitemap

Powered by phpBB © phpBB Group | Emoji artwork provided by EmojiOne

Kindly note that the GMAT® test is a registered trademark of the Graduate Management Admission Council®, and this site has neither been reviewed nor endorsed by GMAC®.