Bunuel wrote:

A wolf eats 5.5 Kg of meat in 2 days. A baby tiger eats 3 Kg of meat in 4 days. How much meat can the two combined eat in three days?

A. 10.

B. 9.

C. 8.

D. 7.

E. 6.

Hi

We will have to get them to common ratio may be per 4 days and then convert to 3 days...

So wolf will it 5.5*2=11 kgs in 4 days...

Total in 4 days = 11+3=14...

So in 3 days= 14*3/4=10.5...

For answer to be B, wolf could be eating 4.5....

So 4.5*2=9..

Combined 9+3=12 in 4 days..

In three days 12*3/4=9..

Bunuel, you may want to check if it's typo

Edited. Thank you.