Bunuel wrote:

Eddie purchased baked goods for his brunch. The store sold chocolate eclairs at $1.99 each and glazed donuts in boxes of one dozen for $13.99. If Eddie spent $27.92, how many chocolate eclairs did Eddie purchase?

A. 7

B. 8

C. 12

D. 13

E. 14

13.99 x 2 = 27.98 > 27.92

So Eddie can't buy 2 boxes of glazed donuts..

hence Eddie must have bought 1 glazed donuts.. Remaining value is used for chocolate eclairs & is equal to 27.92 - 13.99 = 13.93

The no. of chocolates Eddie purchased = 13.93 / 1.99 = 7

_________________

CAT 99th percentiler : VA 97.27 | DI-LR 96.84 | QA 98.04 | OA 98.95

UPSC Aspirants : Get my app UPSC Important News Reader from Play store.

MBA Social Network : WebMaggu

Appreciate by Clicking +1 Kudos ( Lets be more generous friends.)

What I believe is : "Nothing is Impossible, Even Impossible says I'm Possible" : "Stay Hungry, Stay Foolish".